fbpx

Training la 360 de grade: formăm abilități-cheie în comunicare, oferim informație relevantă într-o lume mereu în schimbare și motivăm oameni pentru succes, unu la unu sau în echipă.

Bazele comunicării pentru personal operativ

Iluzia că doar managerii și oamenii de marketing trebuie să comunice s-a spulberat în momentul în care companiile au realizat că fiecare dintre angajații lor este, de voie sau nevoie, un ambasador de brand. Un training de bază în comunicare, cu exerciții în domenii precum ascultarea activă, feedback, asertivitate și managementul conflictelor poate face diferența în practică: fie că vorbim de un șofer al companiei, angajatele de la casa de marcat, acești oameni sunt de multe ori primul reprezentant al companiei cu care clienții interacționează.

Training de comunicare

„Cea mai mare problemă a comunicării este iluzia că ar fi avut loc”, spunea G.B. Shaw. Prin trainingurile avansate de comunicare, formăm profesioniști stăpâni pe instrumentele unei comunicări eficiente, capabili să le aplice în cadrul unui context profesional, în care rezultatele contează. Autocunoaștere, comunicare interpersonală, abilități de prezentare & public speaking: investește în dezvoltarea echipei care îți aduce rezultate în business. Iar pentru oamenii-cheie ai companiei, un program de coaching 1-la-1 poate fi soluția pentru o dezvoltare personală și profesională deplină.

Media training

Vrei să fii văzut și prezentat ca un expert în domeniul tău de activitate? Realitatea ne arată că jurnaliștii nu vor apela tot timpul la cel mai bun expert. Reporterii de teren își doresc să ia interviul rapid, pentru a pleca la următorul subiect; moderatorii emisiunilor caută oameni în largul lor într-un studio și cu un discurs atractiv. Oamenii-cheie ai companiei tale vor beneficia cu siguranță de un training care să îi ajute să comunice corect și coerent sub presiune, în fața camerelor și microfoanelor.

Contactează-ne pentru o ofertă