fbpx

Definim cea mai eficientă strategie de comunicare pentru compania ta. Analizăm piața, concurența și propriile trăsături pentru a da brandului tău o voce puternică și distinctă.

Alege strategii la 360 de grade!

Poți să pierzi fără să greșești cu nimic în business? Da, este o lecție pe care au învățat-o toți cei care au fost depășiți de concurență pentru că nu au avut o comunicare proactivă cu partenerii, clienții și publicul potențial.

Într-o lume în care pretențiile față de branduri cresc tot mai mult, în care avem la dispoziție mai multe opțiuni de consum ca niciodată, nu mai este suficient ca un client să te aleagă. Brandurile care cresc sunt cele care creează conexiuni cu publicul lor și au fani, nu doar clienți. Managementul reputației înseamnă astăzi să construiești un brand bazat pe experiențe autentice și pozitive.

Reputation management

Reputația este cel mai prețios bun al companiei tale. Analizăm împreună punctele forte și aspectele de îmbunătățit pentru a crea o strategie adaptată obiectivelor tale de business și contextului în care compania lucrează.

Proceduri de PR

Stabilirea unor proceduri clare în domeniu comunicării este primul pas spre evitarea crizelor, iar atunci când factori externi le provoacă existența acestor proceduri este primul pas către o reacție corectă și rapidă.

Business ethics & conduct

Principiile de conduită etică în afaceri trebuie să se regăsească în strategia de comunicare a companiei și să fie puse în practică la toate nivelurile organizației: le transformăm din declarații de intenție în sursa unor experiențe plăcute pentru clienții tăi.

Media relations, monitoring & training

Cu ani de experiență în domeniu și o solidă cunoaștere a pieței media locale, îți deschidem drumul spre prima pagină a ziarelor, identificând și comunicând profesionist subiecte relevante din activitatea companiei.

New media & digital marketing

În doar câțiva ani, un nou-venit a devenit mainstream: new media. Strategiile de succes îmbină conținutul de calitate cu segmentarea corectă, alege forma comunicării potrivită fiecărui canal în parte, ocolește “goana după like-uri” și oferă rezultate măsurabile, cu impact în business.

Employer branding

Concurența pentru angajați calificați crește tot mai mult, iar multe companii au dificultăți în a-i găsi. Din nou, reputația companiei este cea care poate face diferența și te poate ajuta să rămâi competitiv pe piață.

Contactează-ne pentru o ofertă