fbpx

Facem echipă cu compania ta pentru a pune în practică evenimente reușite și a implementa campanii de comunicare acordate la obiectivele tale de business.

comm360: echipa ta de comunicare

Ai deja o strategie de comunicare? Ai nevoie de sprijin punctual pentru un proiect de amploare? Vrei ca oamenii-cheie din business-ul tău să se poată concentra pe alte funcții? comm360 poate fi echipa ta de comunicare, punând zi de zi în practică noi acțiuni care să contribuie la reputația brandului tău.

Media relations & monitoring

Îmbinarea mesajelor relevante pentru companie cu subiectele de interes pentru jurnaliști este cheia prezenței tale în media. Fie că vorbim despre comunicate de presă, pitching, interviuri 1-la-1 sau evenimente de amploare în care presa este stakeholder, comm360 se va asigura că brandul tău este prezent, vizibil și distinctiv.

Comunicare de criză

Neprevăzutul s-a întâmplat? Într-o situație de criză, e nevoie de un “cap limpede” care să gestioneze situația riguros, rapid și precis, să gestioneze relația cu presă și să transmită mesajele potrivite. comm360 are o experiență solidă și adaptată pieței din România în domeniul comunicării de criză.

New media

„Online” înseamnă o strategie vastă și sute de acțiuni punctuale. Gestionarea canalelor new media este una din cele mai importante activități ale unui brand, într-o lume în care pagina de Facebook sau contul de LinkedIn pot fi prima interacțiune a unui potențial client sau angajat cu compania ta.

Event planning

Un eveniment reușit nu înseamnă doar logistică: este în primul rând vorba despre mesaj. De la lista de invitați la brandingul spațiului și meniu, asigură-te că fiecare element al evenimentului tău transmite mesajul corect – și că invitații vor rămâne cu acest mesaj!

Grafică și design

Conținutul vizual este în centrul prezenței online a brandurilor și un element-cheie al experiențelor offline. Packaging, pachete de identitate vizuală, grafică pentru campanii dedicate: un brand care comunică unitar este ușor de recunoscut, iar cu un brand pe care îl recunoști e mai ușor să creezi o relație.

Contactează-ne pentru o ofertă