fbpx

Protecția datelor cu caracter personal și a intimității persoanelor sunt foarte importante. De aceea, comm360 nu vă va solicita în mod direct niciun tip de informație personală sau de altă natură pentru a vă oferi acces la site.

Acest site se bazează însă pe tehnologie creată de companii terță parte. comm360 folosește platforma WordPress pentru publishing, oferă instrumente directe de distribuire a conținutului în Facebook și Twitter și monitorizează traficul de pe acest site folosind Google Analytics. Aceste companii au propriile politici de confidențialitate și tratează datele pe care le oferiți prin propriile module în moduri pe care comm360 nu le poate anticipa, urmări sau controla. Vă rugăm să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărei platforme pentru mai multe informații despre tipul de date colectate de fiecare.

comm360 nu va folosi niciodată datele de trafic sau alte date oferite indirect, prin simpla prezență pe acest site, pentru a vă identifica personal, și nu va vinde datele dv. către companii-terțe sub nicio formă. În cazul în care o companie terță lucrează în numele și pe seama comm360 având nevoie de date pentru îndeplinirea sarcinii respective, compania terță va fi obligată prin contractul cu noi să păstreze cel puțin un nivel egal de confidențialitate a datelor personale.

Singurul mod direct în care comm360 strânge date cu caracter personal despre dv. este dacă dv. înșivă completați unul din formularele publicate pe acest site și le trimiteți către comm360 folosind butonul “Trimite”, moment în care vă exprimați explicit dorința de a fi contactați de comm360 în vederea primirii ofertei noastre comerciale.

Această politică de confidențialitate se completează cu Termenii și condițiile generale de folosire a site-ului.