fbpx

Poveștile bune au nevoie de fotografii pe măsură.

Mai mult decât o simplă recuzită pentru textul scris, fotografiile îmbogățesc narațiunea, adăugându-i dimensiune și culoare. Pentru profesioniștii în comunicare ai mileniului al III-lea, fotografiile sunt indispensabile: o fotografie bună consolidează valoarea și reputația brandului, atrage atenția presei și a publicului sau stimulează imaginația potențialilor clienți.

De aceea îți propunem un workshop intensiv: Fotografia pentru profesioniștii în PR, organizat de comm360 în parteneriat cu Asociația Română de Relații Publice și Biblioteca Centrală Universitară București.

Workshop fotografie pentru profesioniștii în PR

De ce să participi la workshop?

Pentru că nu întotdeauna ai buget pentru un fotograf profesionist la evenimentele tale și trebuie să faci tu fotografii. Pentru că nu întotdeauna ai un fotograf lângă tine când se întâmplă ceva și e nevoie să faci fotografii. Pentru că trebuie să prezinți pe intranet un nou coleg, iar fotografia cu care se mândrește e de acum 15 ani, deci e nevoie să-l fotografiezi. Pentru că apusul de-aseară, pe care l-ai văzut mergând spre casă, merită postat în new media, și e bine să știi cum să-l fotografiezi. Pentru ca, data viitoare când ai buget și pentru eveniment, și pentru fotograf, să știi ce să-i ceri fotografului.

La ce să te aștepți?

Să înveți noțiuni teoretice și tehnice despre fotografie și aparate de fotografiat, despre stiluri de fotografie, elemente de compoziție sau folosirea luminii.
Să înveți un limbaj comun pentru o mai bună comunicare cu fotograful, pentru un brief mai precis
Să înveți să folosești aparatul de fotografiat pe care-l ai la îndemână sau telefonul mobil
Să te încurajăm să angajezi un fotograf de fiecare dată când e nevoie 🙂

Cui se adresează acest workshop?

Profesioniștilor în comunicare: PR, PA, marketing, relații cu presa, CSR, resurse umane, fundraising, managerilor de proiect și nu numai, din companii sau orice alt tip de organizații.

Rezervă-ți locul acum!

 

Invitat: Andy Trincia

Cu o experiență de 25 de ani în comunicare (relații publice, public affairs și relații guvernamentale), Andy Trincia este un consultant, autor și editor american stabilit în Timișoara. A condus departamentele de comunicare pentru mai multe companii multinaționale de top, precum Boeing Company, Fidelity Investments sau Wachovia Corporation (Wells Fargo), și a fost country manager pentru România și Bulgaria al agenției MMD, înainte de preluarea acesteia de Grayling. Andy este pasionat de călătorii și de fotografie. S-a îndrăgostit de România în timpul misiunii de voluntar în Peace Corps și s-a stabilit în Timișoara.

Program:

Joi, 22 noiembrie 2018
Sala de Consiliu a Bibliotecii Centrale Universitare
(str. Boteanu nr. 1, sector 1, București)

09:15 Registration
10:00 Teorie
12:00 Pauză de prânz
13:15 Hands-on: outdoors
15:15 Pauză de cafea
15:45 Hands-on: indoors
16:45 Concluzii

Ce trebuie să mai știu?

Dacă ai un aparat de fotografiat e bine să-l aduci, va fi util pentru sesiunile practice.
Atelierul se va desfășura în limba engleză.

Preț: 200 euro – include masa de prânz și pauza de cafea

Early bird discount: cei care se înregistrează până pe 10 noiembrie beneficiază de o reducere de 25 euro.
Membrii ARRP cu cotizația plătită la zi beneficiază de o reducere de 25 euro.
Locurile sunt limitate: doar 10 cursanți. Înscrierile se fac în ordinea primirii solicitărilor, urmând principiul „primul venit – primul servit”. Va exista și o listă de așteptare. Confirmarea disponibilității locurilor va fi comunicată în 15 noiembrie, iar plata se poate face până pe data de 19 noiembrie.
Nerespectarea termenului de plată duce la pierderea rezervării, iar locul va fi redistribuit celor aflați pe lista de așteptare.

Pentru înregistrare și mai multe detalii: 360@comm360.ro  sau 0744 362 548

Bonus: Fiecare cursant beneficiază de două ore de consultanță gratuită din partea comm360.

Rezervă-ți locul acum!

 

Workshop intensiv: Fotografia pentru profesioniști în PR (22 noiembrie 2018)
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.